Midsommar och cykeltur

Eftersom vadret holl sig ganska svalt och trevlig idag sa bestamde vi oss for att ge oss ut pa en cykeltur. Det blev en lang och mysig runda med nagra stopp har och dar. I Borstahusen stannade vi till sa Elliott kunde leka pa lekplatsen och doppa tarna I havet for forsta gangen. Under eftermiddan har vi mest latat oss efter midsommarhelgen.
 
Midsommar firades I Saxtorp med familjen. Ny meny med jordnotssas och cevapci (?) istallet for dem tradiga kottbullar. Jag ar ingen typ som suktar efter traditionsmat. Det blev nagra glas vin och kvallen slutade med dopp I poolen, somliga hoppade I med kladerna pa :) Molling hade hall I gang, han alskar nar det ar mycket folk som han kan stajla for.
 
I vanlig ordning har lilleman badat och plaskat mycket ute I Saxtorp. Det ska inte bli lika mycket sol I veckan, sa vi passar nog pa att traska till oppna forskolan och leka med andra bebisar.
 
Cykel-mollo
Slapp mig mamma!
Jag vill i!!!!
Dopp av sma fossingar!
 
 
 
 
 
 

En helg i juni

Tiden gar alldeles for snabbt. Det har gatt ett bra veckor sedan jag klottrade ner lite i bloggskrabban. Vi har berikats med riktigt fint vader. Kanske kompensation for det trakigt varvadret. Men vi hanger inte lapp for det minsann, vi har varit mycket ute i Saxtorp och badat. Elliott lever livet nar han far sitta i poolen och plaska. Vi har haft Bella denna helg och hon alskar att bada hon ocksa.
 
Just nu ar Robert och Bella ute och cyklar, hon har lart sig att cykla utan stodhjul. Jag passar da pa att vila mig lite. Man far inte manga ogonblick nar man kan sitta ner och bara vila. Sa det ar mer an valkommet. Idag tror jag inte att vi gor sa mycket, helgar vilodagen och bakar pizza till ikvall. Imorgon skall vi till Lund och besoka endokrodidiotottlootiti mottagningen. Haha, den heter kanske inte riktigt sa, men dessa mottagningar har fanimej konstiga namn. I alla fall sa ska lilleman fa lamna lite prover till den stundande operationen...
 
Ha det bra och ma gott i sommarvarmen.
 
Haa, svettigt varre murrar Elliott
Lille pusselbiten leker
Bast att hjalpa till med disken.
 
 
 
 

julgrisen

Alla mina analyser!

RSS 2.0