Elliott Smelliott

Har ar nagra bilder fran dem senaste dagarna pa var lilla parvel.
 
Badbollen
Alskade mackor
Var ar min mackor, mamma??!
Hit med mina mackor!!!
Brer ut sig i fortoljen hos mormor och morfar :)
Stor kille :)
 
 

Vilken javla morgon

Redan igar kvall kande jag att jag hade lite ont i magen. Anda nere vid ljumsken pa vanster sida. Men inget konstigt men det. Det ar tyvarr inget ovanligt att jag hade ont i magen till och fran. Vi kollade pa This is 40 och skrattade ihjal oss. Sen somnade jag och sov gott. Imorse nar Elliott vaknade kande jag att smartan forfarande var dar. Och efter att ha varit uppe och kissat blev det (och jag ljuger inte) tusen ganger varre. FAAAAAAAAAAN min mage. Jag la mig och kved i sangen. Sa till Robert att ar det inte battre om 10 min ringer jag 112. Jag dor snart. Det var en sorts krampande, vridande och eldande smarta. Nu nar jag sitter har och mar hyffsat bra igen ar det svart att forestalla sig smartan.
 
Naja, sagt och gjort. Jag ringde forst sjukvardsupplysningen, men det var 17 min ko. Och sa lange kunde jag inte vanta. Jag ringde istallet och vackte mamma for lite radfragning. Hon tyckte att jag skulle ringa 112 och det gjorde jag. Dem kom ganska snabbt marscherat. Och det riktigt javla tradiga var att det borjade slappa i magen. Jag hade fortfarande valdigt ont. Dem klamde, undersokte och pratade med mig. Hade dem varit har 30 min innan hade jag gapat och skrikit att dem skulle ta mig till sjukhuset. Och sakert eftersom dem sag att jag var ganska lugn, sa radde dem mig att ta en varktablett och sedan kora till akuten. Men jag visste redan att det ar inte lont, for vem aker dit med "lite" magont. Vi hade fatt sitta dar i flera timmar och sen hade dem skickat hem mig. Jag tycker inte kanns vart att aka till akuten for det. Rebecca och Wictor kom over och hjalpte till med Elliott. Robert hade farit runt och packat saker.
 
Nu sitter jag har med en erfarenhet rikare. Ja, av vad vet jag inte. Fatt besok av ambulanspersonal i hemmet kanske? Efter paskhelgen ska jag boka tid hos gynekologen. Antagligen har jag cystor som spricker i magen. For reaktionen jag far i magen stammer ganska bra in pa den beskrivningen da en cysta spricker. Usch. Later hemskt.
Det kanns mycket battre nu efter nagra timmars somn. Denna dagen fick ga at till att vila oss. Robert ligger just nu och sover. Han madde inte sa bra sa han. Vet inte vad det beror pa. Hoppas att han mar battre om nagon timme.
 
Har ar nagot roligare :)
Slapp ut mig harifran, annars...
 

Babycafe

Snart ska vi ivag pa babycafe pa BVC. Forst ar det lunch som star pa schemat. Smellan leker pa mattan med sitt far och sin telefon. Vi far nog satta fras om vi ska hinna med allt innan vi gar.
Solen skiner sa det blir en skon, men sakerligen en kall promenad dit. Vi ska mota moster Tanja pa vagen. Hon ska folja med oss och sjunga och leka :)
Ingen spannande lasning, men det far vara till en annan gang.
 
Lillefis
Min glada unge
Bus med nappen
Grodanboll
Upptacksfard med snoret
En packad Elliott :)

Vi ar tillbaka fran vilan

Jag har haft lite bloggtorka och annat som kommit i mellan. Som det kan bli ibland. Man kan ju undra vad som hant sedan sist? Vi kan val borja med handelser som hant Elliott, han har helt gatt over pa ersattning nu. Det tog 2-3 dagar innan han accepterade det. Nu dricker han det som han inte druckit nagot annat.
Lilleman har aven lart sig att stalla sig upp i sangen (med hjalpen av spjalorna i sangen saklart). Han ar supersot nar han sticker upp over kanten och gnager lite pa sangen.
Tanderna ar nog pa ingang, vi har haft nagra dryga kvallar den senaste veckan. Vagrat lagga sig vid 19.30 som han brukar, istallet har han varit vaken till 22-23 och nagon kvall anda till midnatt. Nu verkar det vanda igen, dem senaste tva kvallarna har han somnat desto tidigare. Skont sager vi foraldrar. 
Elliott pratar himla mycket, fortfarande babysnack. Men han sager "nya" ord. Vi har inte hort nagot pappa eller mamma an. Men det kommer det med :) Ibland tror vi han har lite asiatiska influenser i generna, for han pratar massa obegripligt som skulle kunna vara japanska.
Storleksmassigt har han i princip helt gatt over till stl. 74 nu, byxor har han fortfarande stl. 68 och nagra aven 62, men dem ar nog lite felmarka. Mitt lilla ogras <3
 
Andra viktiga handelser varda att notera ar att Robert ska stanna hemma. Han ska soka jobb har i Oresundsregionen och forhoppningsvis ger det utdelning snart :) Sa det blir inget mer London, skont tycker vi for jag trivs bast hemma. Det har jag insett efter att ha varit ivag totalt 4 manader. Borta bra, men hemma bast!
 
Och mina katter har fatt ett nytt hem hos bra kattmanniskor i Svalov. Det var inget kul att ge bort dem, med det fanns inget att gora. Vi kunde inte ha kvar dem langre med tanke pa Elliotts allergi. Om ett litet tag nar dem ar hemmastadda ska jag besoka dem :) Saknar min harbollar, men jag behover inte oroa mig over hur dem mar eller om dem har det bra. For det vet jag att dem har. Hoppas att framtiden for Elliotts allergier blir battre for jag har haft djur i hela mitt liv och kan inte tanka mig ett liv utan dem.
 
Alskade snubbis!
 
Min glada lillskit
Titta vad jag kan!
Varldens finaste sma fotter.
Skaffat ny leksak
Sa cool i sina nya jeans
Jag kan sa mycket, mamma!

Varfint i garderoben for dem minsta

Surfade omkring lite nu under formiddan och hittade en massa fina varklader for barn/bebisar.
Jag kan ju inte pasta att det ar var riktigt an. Nar dimman ligger tat, traden ar alldeles frostiga och snon ligger pa marken. Spana in Lindexs Littlephant kollektion som kommer i April. Jag tycker barn ska ha farger och kuliga klader. Det behover inte vara overdrivet, sa det ser ut som en cirkus drakt. Men nagot kul tryck (och det behover inte bara vara prinsessa for att det ar en tjej eller drake for att det ar en pojke) och lite farg.
 
Harliga farger fran Lindex
 
Klader som mormor kopte pa Me and I party igar :)
 

Blogg som maste besokas

Nar jag skulle logga in pa blogg.se, sa har dem sidan full med reklam eller bloggar som utmarker sig pa ett eller annat satt. Och drogs genast till en smink blogg som sag helt galen ut :)
Tjejen som driver denna ar sjalvlard och helt otrolig. Tank bara att mala naglarna som hon gor. Jag tycker om att mala min naglar, men det blir fan inga konstverk av dem. Bara klara och fina farger pa sin hojd. Eller glittriga, galna sminkingar. Ett matse ar att ga igenom nar hon gor Halloween sminkningar med oppna sar och annat raligt.
Sa klicka garna in pa http://psychosandra.blogg.se/ och beskada vilken talang!
 

Finaste alsklingen

Min alskade, alskade, alskade Elliott <3

Mysig dag

I morse vaknade vi upp till ett vitt landskap. Snoskrallet var tillbaka. Lite synd att vi blev snuvade pa varen ett tag till. Det hade varit skont att fa se lite mer vartecken har och dar.
Men vi hanger inte lapp for det.
 
Igar kvall gick vi och la oss tidigt, eller jag gjorde. Det blev laggdags nar Elliott gick till sangs. Tog dock ett tag for jag ska ju introducera mjolkfri ersattning. Jag vet inte, men jag hade inbillat mig att det skulle ga fort och enkelt. Det gor det inte. I alla fall inte dessa tva dagar jag provat. Igar sorplade han i sig lite, titta pa mig, smakade igen, stannade upp och funderade och sen drack igen. Som om han var tvungen att forsakra sig om att det verkligen var fuskmjolk. Men sen var det stopp. Har dricks inget mer. Forsokte amma, ge honom lite. Gav honom vatten och sen ersattning. Nixpix sa Elliott.
Naja, i morse gav jag det ett forsok till frukosten och det gick riktigt bra. Han drack ca. 40 ml.
Men nu ikvall gjorde han samma sak. Smakade, tittade pa mig, smakade igen. Skrek. Sparkade med benen. Jag ammade lite och provade med ersattningen igen. Nej tack igen. Jag fick ge upp efter det. Han ska ju inte forknippa det med nagot daligt. Ska prova att ge honom det till morgonen imorgon. Brukar amma honom en stund efter att vi vaknat.
 
Eftersom det ar onsdag idag, har vi varit pa babyrytmik och babycafe. Veckans hojdpunkt sager Elliott. Det ar sa himla kul. Massa lek och skoj med andra bebisar. Vi promenerade hem i snon och stannade till pa vagen och pratade med mormor.
Nar vi val var hemma, kom Angelica och Rebecca pa besok. Vi lagade pannbiff till lunch (jag hade verkligen noll inspiration). Elliott holl lada och larvade sig pa golvet. Han har borjat krypa/dra sig fram jattesnabbt. Ar val en tidsfraga innan han antingen far ordning pa hasandet och kryper eller sa rent av borjar ga direkt. Han kan dra sig upp med hjalp av mina armarna om han sitter pa golvet. Min lilleman ar inte sa liten langre. Om 4 manader kommer han ha sitt allra forsta kalas. Gissa om vi langtar?! :)
 
Jag njuter just nu av lugnet har hemma, Elliott somnade 19.15 idag. Bara sadar utan vidare, nar jag la honom i sangen. Javligt skont. Hoppas bara det haller resten av natten! Efter sa manga manader med vakna natter och kampande vid laggning (inte sa konstigt med tanke pa hans allergier) ar det jaaaaaavligt skont att fa lite tid for mig sjalv innan laggdax.

Min fina Elliott

Smello
Busfro
Min fina lillfis

Sjukhus besok

Gardagen tog en annorlunda vandning. Jag vaknade mitt i natten av nagot, men Elliott sov. Men helt plotsligt snurrade allt. Precis som om man aker en bergochdalbana blandat med nagon galen karusell som snurrar upp och ner. Da kanner jag att jag aven har en javla huvudvark. Jag blundande och holl handerna for ogonen. Och tankte javla drom. Men det var det banne mig inte. Gjorde ett forsok att lagga mig pa vanster sida. Och da blev det varre. Jag blev helt svettig och lite radd.
Sprang snabbt som ogat och hamtade en spann for jag madde ytterst illa. Tydligen somnade jag om for sen vaknade jag pa morgonen med en annu varre huvudvark. Jag kunde riktigt kanna hur det bankade pa vanster sida. Och just som jag skulle vanda mig och se vad klockan var pa mobilen, som ligger pa nattduksbordet pa min vanstar sida holl jag pa att kraka pa kuppen. Allt snurrade och jag trodde forst att nagon smugit in och hallt i mig en massa sprit utan min vetskap. Elliott vaknade nu och borjade snacka och spralla. Han ar alltid glad nar han vaknar pa morgonen. Jag hade inte tid med honom, for nu kom spannen till nytta. Att amma honom 10 min senare var en pest. Jag var redo att narsomhelst lagga undan honom och kraka igen i spannen, men av nagon konstig anledning kunde jag halla mig tills han var klar.
 
Hela kroppen darrade och snurrade. Ont sa in i helvete i huvudet. Med darrande hander ringde jag mamma och informerade henne om laget. Hon jobbade, sa hon skulle komma sa snart hon kunde.
Jag tog upp snubbo snabbt som ogat och satte honom i sin stol i koket, sa att jag inte skulle tappa honom om jag fick ett yrselanfall. Gjorde grot och matade honom, men det gick helt slott och skeden var tung. Allt kandes se fel. Ringde mamma igen och klagade att detta gar inte. Hon kom kort darefter och tog over Elliott. Jag la mig i sangen och ringde till 1177. Dem radde mig att ta mig till medicinakuten har i Landskrona och kolla upp det. Sa vi packade ihop oss, det ar inte optimalt att kanka runt pa en bebis i sana tillfallen. Men vad skall goras?
Nar vi val kom dit blev jag undersokt efter en stund. Jag fick gora ovningar som kollade om mina nerver fungerade och doktorn forsokte aven tvinga fram ett yrselanfall. Men det gick inte. Det verkade ha gatt over. Men kvar fanns en krak-huvudvark.
 
Dem trodde att det kunde bero pa tva saker. Kristall, balans nagot som framkallar yrseln. Prova googla det. Jag ar ingen expert :) Det ligger i slakten, eller rattare sagt. Bade mamma, mormor och Bodil har det. Ja, varfor ska inte jag ocksa ha det?
Eller sa ar det nerver som gar upp till hjarnan som hamnat i klam pga. nar jag bar pa Elliott tillexempel. For jag var alldeles om i vanster sida av nacken nar doktorn klamde och tryckte.
Hur som haver. Vilken javla elande. Det gar inte riktigt att beskriva hur det kanns. Huvudvark har val vi alla haft, men sjavla yrseln och att det kandes som kroppen gick in nagot slags vilolage. Kopplade bort allt. Nar jag satt och matade Elliott med groten kandes det som om jag gjorde fel. Nagot sa naturligt kandes fel.
 
Stackars lilleman fick tillbringa sin 8 manaders dag pa sjukhuset med tradig grot till lunch. Han kunde inte sova for han kom val helt enkelt inte till ro stackaren. Sa den stackaren fick bara sovit en timme igar under hela dagen. Han somnade dock ganska tidigt igarkvall vid 19 tiden. Valdigt skont, for jag lade mig samtidigt.
Vilken tur att mamma kunde vara och hjalpa mig resten av eftermiddagen. Tack sa mycket mamma :)
Jag lyckades sova en liten stund nar Elliott sov sin lilla timme. Och sen var huvudvarken borta nar jag vaknade. Men jag var helt tung i huvudet och jakligt trott.
 
Idag tror jag mest att vi vilar oss. Behover ga till apoteket och hamta ut den forbaskade mjolkfria ersattningen som Elliott ska fa. Jag hade bestallt den pa Coops apotek, men nar mamma skulle ga och hamta ut den i lordes var dar inget bestallt. Sa jag tankte traska bort till sjukhus apoteket istallet. Dem borde ha mjolken pa lager.

Forkyld lillkille

Elliott har gatt och blivit forkyld igen. Attans rent. Vi hade "precis" blivit av med allt sant och fatt ordning pa var vardag. Med nattningar och sa. Jag hade tankt borja trana honom att sova i sin egen sang igen. Gjorde ett forsok igar, han sov val 10 min innan han vaknade och gallskrek. Sa jag gav upp det lika snabbt som jag funderade pa det. Battre att borja med det nar han mar battre. Stackars lilleman sov ganska daligt inatt, hoppas att denna natten blir lite battre. Han har redan knoppat in. Jag haller tummarna att det haller sig for resten av natten. 
 
Eftersom han inte matt sa bra idag har vi inte gjort sa mycket. Wictor och Rebecca passade Elliott en stund medans jag storhandlade pa Coop och OB. Jag fick drygt 150 kr i rabatt pa coop. Det tackar jag innerligt for. Av alla affarer som finns tycker jag att Coop ar mest lonsam. Dem har bra erbjudanden och man far tillbaka en hel del pa arterbaringen. Nar jag handlade som mest pa ICA fick jag max 50 kr. Det ar inte mycket att komma med. Dessutom ar Coop rymligare, bra sortiment och mycker trevligare personal an tillexempel Kvantum.
Fragan ar nu hur jag kom in pa amnet mataffarer.
 
Tanja kom over i eftermiddes och vi snackade mest och latade oss. Jag surfade runt lite och kollade brollopsgrejer. Hittade jattefina tartor, jag som inte ens ar ett tart fan blev sugen pa tartor. Annars har varit en riktigt lat sondag idag.
Vi hade ju storstadning av lagenheten igar. Bodil, mamma och Rebecca kom och hjalpte mig med framfor allt att fa vack alla katthar. Jag sorterade och slangde en massa skrap fran kontoret. Alla gardiner ar tvattade. Filtar och tacken likasa. Gud vilket jobb. Vi gjorde en bra insats. Tack for hjalpen. Vi moblerade aven om lite i tvrummet. Soffan ar nu flyttade till vaggen, pa sa vis har Elliott mer yta att leka pa. Och det ar lite luftigare har hemma.
 
Jag sitter just nu och smuttar pa lite rodtjut som jag skulle druckit igar. Det blir nog en tidig sanggang idag, behover ta igen missad somn.

Det dar med jobb

Jag sitter med laptopen i sangen och soker jobb. Inte till mig, utan till Robert. Jobbet han fick for nagra veckor sen rann i princip ut i sanden. Han blev lovad saker hit och dit, saker som aldrig blev av. Han fick inte tillgang till dator, kreditkort osv. For att kunna starta pa riktigt. Och da borjade vi bli misstanksamma att nagot var lurt. Hans chef var i princip omojlig att fa tag i. Skickade ett kort mejl pa kvallen och bad om ursakt att han ej kunnat svara i telefon, han hade varit extremt upptagen. Men inget samtal kom dagen efter, eller dagen efter det. Bara massa logner och till slut fick han nog.
Efter manga obesvarade samtal och email fick han ett sketet mejl dar han bad om ursakt for allt och sa att tyvarr gick en invetstering inte som han hade tankt sig och kunde darfor inte ha kvar Robert??!!  Allt var ren javla bullshit. Vilken ynkrygg. Man har val stake nog att i alla fall ringa. Man kan diskutera fram och tillbaka vad som egentligen hande, men det hjalper inte i dagslaget. Javla trakigt nar folk ar oseriosa och slosar ens tid. Han ar skyldig Robert nastan 3 veckors lon och en manadsuppsagningstids betalning. Vi far val se vad som hander. Jag hade latt kunnat strypa fanskapet i ren ilska.
 
Det satte oss pa pottekanten. Och bidrog med mer problem an vi vill ha. Robert har varit pa ett par intervjuer och ska pa en idag. Hoppas att det leder till nagot. Men allra bast vore om han kunde fa jobb har hemma. Verkar anda finnas en hel del jobb dar det talas engelska. En del i Kopenhamn och aven nagra i Helsingborg och Lund. Jag har samlat ihop en del till honom som han ska soka. Vissa verkar riktigt bra :)  
 
Elliott kommer att fa en klar fordel med att bli tvasprakig. Den engelskan man lar sig i skolan racker en bit pa vagen, men man glommer mycket och eftersom man inte pratar spraket regelbundet sa tappar man mycket av grammatiken. I borjan nar jag traffade Robert pratade jag ganska kass engelska om jag far saga det sjalv. Klart att jag kunde prata och gora mig forstadd, men grammatiken var uppat vaggarna och jag fann inte ratt ord ganska ofta. Idag pratar jag flytande, vissa ord jag inte vet far ratt pa ibland. Men sa ar det ju med svenskan ocksa. Stavningen ar kanske lite svar att fa till ibland. Ibland kommer jag inte pa nagot ord pa svenska, utan bara det engelska. Det ar faktiskt ganska markligt :)
Nar vi ar nagonstans i affaren till exempel, ar det sa kul nar Robert pratar med nagon i personal och dem stakar och svamlar och blir roda i huvudet for att dem inte far ratt pa det. Stackarna :)
 
Idag ska vi till BVC for 8 manaderskontroll. Har lite fragor jag behover svar pa. Eller kanske mer tips pa hur och vad jag ska gora. Och sa kul att se hur mycket han vager och hur mycket han vaxt.

Filosoferar

Jag sitter just nu i soffan och blickar ut over koket (har oppen planlosning med kok och tvrum for den som undrar) och har och dar ligger spar av min lille Elliott. DVD filmer pa golvet, gastol, Charlie (gungfaret), nappar, napphallare, snytpapper, en kofta och strumpor. Granskar jag annu nogrannare sa finner jag sakert fler ting. Men till saken. Jag alskar min lille smelleman och alla hans saker som han sprider runt omkring sig. For 1 1/2 ar sedan har man inte kunnat tro att dar skulle komma en liten Elliott till varlden. Vad vi ar glada att du finns har hos oss. Och att du ar var fina bebis. Mamma och pappa alskar dig mest i hela varlden. Tank pa mandag blir han 8 manader!
 
Min lilla alskling 6 veckor gammal.

Sovmorgon?

Inte forran nu forstar jag vad folk har pratat om nar dem tyckt att dem fatt sovmorgon till kl. 8 eller till och med 8.30. Vafan i min varld innan Elliott kom var det knappast sovmorgon. Sovmorgon for mig var om man sov till minst kl. 10. Men sedan lilleman kom eller rattare sagt sedan Eliott borjade fa ordning pa sin somnrytm och eksemen slutade klia sa hemsk. Da har han vaknat allt mellan kl.6 och kl. 7. Kanske inget konstigt med det tycker ni, jobbar man och star i sa ar det inga problem. Men att VARJE dag vakna da ar inte det roligaste vill jag lova. Oftast kan man sova ut pa helgen om man jobbar, men det ar numera ett minne blott. Jag forsokte fa lite sovmorgn i borjan av veckan nar Robert var hemma. Men bade Bella och Elliott var vakna och at frukost och harjade i koket, sa blev det inte mycket somn trots att jag halvsov till 9.

Fast jag maste ocksa poangtera att vi sover battre an nagonsin, har vaknar inte upp flera ganger per natt och vill ha sin forbaskade napp eller byte av bloja. Mojligen en gang, men oftast sover han gott hela natten fran nar man lagger honom vid 19.30 tiden fram tills han vaknar pa morgonen. Ibland grymtar han till nar jag lagger mig. Men hur ofta gor man inte det sjalv nar ens partner kommer inrumlandes efter att man sjalv lagt sig?
Och det ar sa skont att fa ett par timmar for sig sjalv framfor tvn eller bara lata sig innan det ar ladddax for mig. Jag har satt som grans att lagga mig kl. 22. For att jag ska fa en god natts somn jag med.

Jag forsatter mitt traderande. Trodde inte det var mojligt att jag har/hade sa mycket babyklader. Jag gjorde saklart som alla andra, kopte pa mig alldeles for mycket babyklader till dem forsta
manaderna.
Nu sitter jag med facit i hand och vet hur mycket som behovs och gar at. Sa innan jag gick ner med kartongerna till forradet, gick jag igenom alla sakerna igen och dar fanns en hel del till kunde saljas.

Masterchef

Har precis kollat fardigt pa svenska Masterchef (att saga Sveriges Masterkock kanns tontigt). Jag alskar alla matlagningsprogram i all dess form. Jag tittar pa olika sorters Masterchef, USA, Australien, UK och Sverige. Gordons Ramseys alla sorters matlagningsprogram, Jamie Oliver (Robert hatar honom sa det far bli nar han inte ar i narheten haha) Top Chef och alla andra program jag inte minns namnen pa.
Men den svenska Masterchef kanns sa konstig. Dock ger jag den ett plus for att dem har inte sa fejkade intriger och massa "throw me under the bus tjafs". Men imellan at kanns det som dem star och laser fran ett manus (vilket dem sakert har) utantill. Ingen inlevelse eller kansla. Bara prat. Som om det ar vad dem tror att man vill hora nar man sitter i soffan. Jag tycker det ar kul att se dem laga svensk mat och husmanskost. Ett skont ombyte till all "konstig" mat som lagas i vissa program. Aven den mest simpla ingrediensen kan blir hur gott som helst.
 
Vi hade Bella under nagra dagar tidigare i veckan. Bella tycker sa mycket om sin lillebror och Elliott kan sitta och skratta och titta pa Bella hur lange som helst. Dem satt och lekte pa golvet en bra stund. Smelly har fatt Bellas gamla klossleksak. Ni kan ju gissa hur kul det var.
 
Finaste Elliott
Cool tjej
Cool kille
Fina ungar <3
Fina unge!
 

Har man en snall moster sa har man!

Vilket underbart vader vi haft idag. Elliott tyckte att har ska vi inte ligga och lata oss. Sa han tog tag i saken och startade morgonen kl. 6.15. Imorse akte varjackan och solbrillorna pa. Det var efterlangtat jag kan informera er om. Vi tillbringade formiddag pa babyrytmik och babycafe. Elliott var lite lessen i ogat for att bastisen Leia inte var dar. Men mormor kom och halsade pa en kort stund och sen fanns dar ju andra roliga bebisar, som Noel.
 
Efter denna strapats gick vi och motte moster Angelica nere i stan. Vi var pa KappAhl och botaniserade oss bland alla fina barnklader. Dem har fatt in jattemycket nytt fran Newbie, Sandra. Och som tur ar sa har Elliott en snall moster, sa han fick hela 6 nya pyjamaser och 3 nya bodies. Lite for stora an, men om ett par veckor som borde dem passa bra. Av mamma fick han en sketen mossa haha. Men en sot sketen mossa i alla fall.
Vi promenerade hem i solen och at kycklingburgare till lunch (ev dem godaste hamburgarna man kan gora).
 
Medans Elliott leker med DVD filmerna far jag ta tag i vuxenlivet. Var precis i samtal med Forsakringskassan ang. Elliotts allergier. Far se vart det leder nagonstans. Om en stund nar vi vilat oss pa soffan ska vi ta tag i oordningen som en liten kille pa 70 cm har orsakat.
 
Fina fargglada bodies
Fina pyjamaser stl. 74/80
2 pyjamaser stl. 86/92. Gud vad stora, men "snart" ar han dar ocksa :)
 
Sot sketen mossa

Och sa kom provsvaren

Idag kom domen. Elliott ar superallergisk mot katter, mjolk och agg. Dem tva sistnamda var kanske vantade. Men jag hade aldrig i livet tippat pa att han skulle vara allergisk mot katterna. Klart att jag ar medveten om "risken" att det skulle kunna vara sa. Himla trakigt, da jag alskar mina fina kislingar. Eller mer an himla trakigt, mycket ledsamt faktiskt. Doktorn sa att hon aldrig sett en san liten bebis ge utslag sa mycket pa ett allergitest for katter.
Sa jag har inget val, an att hitta en nytt hem till mina kisar. Skulle ni kanna nagon som vill ha tva harbollar som ar knappa och helt underbara. Maste tala pals och tycka om att dammsuga nagra ganger i veckan. Men pa kopet far man tva fina vanner som alskar att springa en vid benen och leka med tottar eller dammtussar.
Snalla sag att ni kanner nagon som bor bra sa att dem kan vistas ute eller i alla fall vara pa en balkong. Jag har ju haft dem som utekatter. Ett bra hem ar mycket, mycket viktigt.
 
Tusso tar 10 min pa locket
Fina katter
Trott kise
Myser pa golvet
Jag och min fina tusso
Fina Pajdey
 
 
 

Och sa kom provsvaren

Idag kom domen. Elliott ar superallergisk mot katter, mjolk och agg. Dem tva sistnamda var kanske vantade. Men jag hade aldrig i livet tippat pa att han skulle vara allergisk mot katterna. Klart att jag ar medveten om "risken" att det skulle kunna vara sa. Himla trakigt, da jag alskar mina fina kislingar. Eller mer an himla trakigt, mycket ledsamt faktiskt. Doktorn sa att hon aldrig sett en san liten bebis ge utslag sa mycket pa ett allergitest for katter.
Sa jag har inget val, an att hitta en nytt hem till mina kisar. Skulle ni kanna nagon som vill ha tva harbollar som ar knappa och helt underbara. Maste tala pals och tycka om att dammsuga nagra ganger i veckan. Men pa kopet far man tva fina vanner som alskar att springa en vid benen och leka med tottar eller dammtussar.
Snalla sag att ni kanner nagon som bor bra sa att dem kan vistas ute eller i alla fall vara pa en balkong. Jag har ju haft dem som utekatter. Ett bra hem ar mycket, mycket viktigt.
 
Tusso tar 10 min pa locket
Fina katter
Trott kise
Myser pa golvet
Jag och min fina tusso
Fina Pajdey
 
 
 

Redan helg

Igar umgicks vi med moster Tanja i princip hela dagen. Vi gick en runda till Coop och OB och smahandlade lite saker. Till middag (som ni kanske vet hihi) lagades det kyllingburgare. Det blev ganska gott. Och till efterratt smaskade vi i oss soyaglass (helt ok) med jordgubbar och massa chokladsas. Smellolini brakade och skulle inte sova, sa han fick vara uppe anda till 21. Inte kan man gora det nar man har besok, sa Elliott.
 
Idag har vi varit med Sandra och Leia pa BVC och fatt en smarre chock av hur manga barn det far plats i ett rum. Gud vad barn det var, men mycket spannande tyckte vara smaglin :) Vi gick in i ett mindre rum och satte oss och lekte. Darefter gick vi hem till Sandra sa smattingarna kunde fa i sig lunch i lugn och ro. Sedan blev det lite mer lek pa golvet. Det har blivit mycket lek idag. Tror nog det blir annu mer nar mormor och morfar kommer och halsar pa i eftermiddag.
Jag har precis atit lite lunch sjalv och ska snart satta fras med lite dammsugning (kattskrabborna faller sina lejonmanar). Och imorgon vid lunch tid kommer Robert hem och ar hemma tills tisdag. Ska blir skont. Eftersom snubban tycker att vi borjar morgonen kring 6.30-7.00, sa ska jag ta mig lite sovmorgon nar han ar hemma.
 
Och ja!!!! Dagens viktigaste handelse. Elliott gjorde sitt allra forsta krypforsok idag pa BVC. Han har liksom forflyttat sig med algang innan, men idag sa drog han sig fram. Min fina lilla groda! Det ar nog bara en tidsfraga innan han far klamm pa hur man kryper pa riktigt. Eller far till en battre teknik.
 
Elliott ar valdigt intresserad av Leias oron haha.
Himla kul
Alskade gullungar!
 
 
 

julgrisen

Alla mina analyser!

RSS 2.0