Otäck feber

Klockan ar mycket och jag har precis kommit in fran balkongen. Elliott fick sina ett arssprutor. Och sen dess har Elliott haft hog feber. Och nu snackar vi hog. Som mest var den 41 grader. Fattar ni? 41....Han akte snabbt in i duschen och efter det var det av med alla klader. Tempen sjonk som tur var. Tre ganger har jag varit i kontakt med var bvc skoterska och 1177, for rad. Det "enda" jag kan gora ar att fortsatta som jag gjort, svalka honom i duschen/badet eller balkongen. Sa lange hans allmantillstand ar ok dvs han dricker, far i sig mat, inte ar alltfor slo eller hangig sa finns det inte mycket att gora. Sa vidare tempen inte kommer upp i 41 igen. Da blit det barnmottagningen pa studs. Han mar till trots ganska bra. Dricker bra och far i sig en en halva macka och lite frukt eller en halv flaska valling. Imellanat leker han och verkar ma hur bra som helst. Tycker feber halls i shack tack vare ipren. Vad hade vi gjort utan den? Nu ligger min stackars ett aring i bara bloja och har 39.8 i temp. Forsvinn javla feber. Vem som helst kan nog skriva under att dem onskar sina barn friska. Det ar hemskt att se sin lille parvel ha sa ont att han skakar ( av febern) eller kraka for att den ar sa hog. Jag borde forsoka sova nu, det blir nog inte sa jattemycket av den varan inatt, heller. Ni far ha overseende med min text, jag har skrivit med min forbaskade mobil. Jag aterkommer en annan dag om mollos 1 arskalas som agde rum forra helgen.

Provsvar och onskelista

Vi fick svar i forra veckan efter besoket hos barnmottagningen, dar dem kollade om han ev. var mer allergisk mot nagot. Och det var han inte. Skont! Men a andra sidan kan jag tycka att det racker att han ar allergisk mot Katter, agg och mjolk. Troligen har han pollenallergi ocksa, men han var for liten for att det skulle ge utslag pa proverna.
Vi skulle fortsatta med anithistamin manaden ut (juni). Men jag tycker det ar mycket pollen i luften, sa ett par dagar till med medicine blir nog bra.  
 
Det har inte kommit en kallelse till Elliott stundande operation... Forhoppningsvis kommer det en i veckan, sa vi kan fa detta overstokat. Aven om vi inte ser fram emot detta.
 
Jag har klurat ut en onskelista till Elliotts fodelsedags kalas. Inte det lattatse, men jag kom pa nagra saker som Elliott sakert vill ha :)
 
~ Dragleksaker och stapelleksaker. Se bilden langre ner :)
 
~ Klader stl. 86. Byxor, bodies, trojor etc. Vinteroverall stl. 86. "Elliott" gillar Blixten McQueen och klader med fina farger :)
 
~ Koksleksaker typ stekpanna eller kastrull.
 
~ Sackosack (som ar sa pass stor att han inte trillar ur den :)
 
~ Engelska godnatt sagor
 
~ Presentkort pa Vala eller Nova
 
 
 

julgrisen

Alla mina analyser!

RSS 2.0