Antligen!!!!

Snubbo har blivit latt att natta. Inte forran nu vagar jag mig pa att skriva det. Han har gatt over till att sova en gang om dagen istallet for tva ganger. Mellan ca. 10-10.30 somnar han och vaknar vid 11.30-12.30. Han far lagga sig vid 19 snaret istallet for kl. 20. Innan tog det i regel en timme att fa ungskrallet att somna. Men nu tar det allt ifran ett par minuter till 15 min. Nagon gang om han inte sovit mer an en timme pa formiddan, far han sova en liten stund pa eftermiddan.

Natterna fungerar battre. Vi har haft ett smarre helsike med lilleman. Det beror sakert pa hans allergier i nagon form. Det har varit synd om var lilleman, men det har aven varit lite synd om hans stackars foraldrar. Somn har varit en bristvara till och fran.

Vi har kopt en specialar pyjamas som ar gjord av silke som ska motverka eksemen. Och efter att ha anvant den i ca. en manad verkar det ocksa som den har hjalpt hans hud.

Men aaaaantligen sa har det blivit battre. Hurra sager snubbo som sover ganska gott om natterna. Och hurra sager vi foraldrar ocksa.

Tank att jag skrivit ett helt inlagg om hur snubbo sover :)

Hittade en bild pa en liten Mollo som vilar i hotellsangen i Devon

Harry Potter rattan

Det var ett tag sedan jag skrev i bloggen. Ah tanker inte ursakta mig :) Det har varit annat som kommit i mellan helt enkelt.
 
Ja, vad har hant nu tanker ni? Lilleman har borjat ga helt och hallet. Mina gamla leggins borjar spricka och borde helst slangas. Men jag anvander dem anda, haromdagen var jag ute pa garden och lekte med snubbo i mina trasiga leggins som har strategiska sma hal utplaserade pa rumpan = ingen bra kombo att ha lila trosor under ett par svarta leggins. Jag ater alldeles for mycket jordgubbsyoughurt. Om jag minns ratt ska det finnas typ 25 sockerbitar i en liten jordgubbsyoughurt. :(
 
Sa nu ar det adjo du lugna tid. Aven om det kanske inte var sa lugn innan han borjade anvanda sin sma knubbiga ben. Men nu gar det UNDAN! Haller man sig inte ur vagen riskerar man att stryka med nar angvalten Elliott drar fram. Han alskar att kasta och dra runt med sina leksaker. Oppna och stanga koksskapen och dra ut innehallet som gommer sig bakom dorrarna. Det ar inte sa kul att plocka upp gamla aggskal eller plastforpackning som det varit fisk i fran golvet. Bara for att lilleman skulle inspektera sa att innehallet i soptunnan stod ratt till. Eller dra ut alla kastruller och grytor och slanga dem pa golvet....
 
Naja, var lilla parvel lever livet och alskar val nasta varje sekund av det. Han brukar fryna med nasan och se ut som rattan i Harry Potter, nar man ger honom en tillsagelse. Ni vet rattan som ar Rons husdjur i den forsta filmen. Scabbels tror jag den heter. Haha. Man far kanske inte saga sa om sina barn, men han ser sa rolig ut. Han ar inte dummare an sa att han vet att han spelar allan. Och det brukar vara ganska svart som vuxen att inte lata bli att skratta at honom. Hyssen ar ju inte varre an att han forsoker tvatta sin pyjamas i toaletten. Eller forsoka torktumla sina leksaker. Och det kan man ju leva med :)
 
Eftersom Mollo sover gott pa balkongen, tankte jag dammsuga och tvatta golven har hemma i roran.
Igar var lilleman pa sitt allra forsta barnkalas. Bastisen Leia fyllde ett ar. Och Mollo gav det fem kladdiga hander av fem mojliga. Kalaset holl hus ute i scoutstugan i Saxtorp. Som ocksa numera ar en forskola, sa det var en perfekt miljo for sma barn :)
 
Jag och min lille Scabbels igar pa kompisen Leias ett arskalas
 
Fodelsedagsgrisen :)
 
Min fina mollo
 
Bild pa Elliott nar han forsoker se ut om Scabbels
 
Familje fotavtryck pa stranden i juli

julgrisen

Alla mina analyser!

RSS 2.0