Har man en snall moster sa har man!

Vilket underbart vader vi haft idag. Elliott tyckte att har ska vi inte ligga och lata oss. Sa han tog tag i saken och startade morgonen kl. 6.15. Imorse akte varjackan och solbrillorna pa. Det var efterlangtat jag kan informera er om. Vi tillbringade formiddag pa babyrytmik och babycafe. Elliott var lite lessen i ogat for att bastisen Leia inte var dar. Men mormor kom och halsade pa en kort stund och sen fanns dar ju andra roliga bebisar, som Noel.
 
Efter denna strapats gick vi och motte moster Angelica nere i stan. Vi var pa KappAhl och botaniserade oss bland alla fina barnklader. Dem har fatt in jattemycket nytt fran Newbie, Sandra. Och som tur ar sa har Elliott en snall moster, sa han fick hela 6 nya pyjamaser och 3 nya bodies. Lite for stora an, men om ett par veckor som borde dem passa bra. Av mamma fick han en sketen mossa haha. Men en sot sketen mossa i alla fall.
Vi promenerade hem i solen och at kycklingburgare till lunch (ev dem godaste hamburgarna man kan gora).
 
Medans Elliott leker med DVD filmerna far jag ta tag i vuxenlivet. Var precis i samtal med Forsakringskassan ang. Elliotts allergier. Far se vart det leder nagonstans. Om en stund nar vi vilat oss pa soffan ska vi ta tag i oordningen som en liten kille pa 70 cm har orsakat.
 
Fina fargglada bodies
Fina pyjamaser stl. 74/80
2 pyjamaser stl. 86/92. Gud vad stora, men "snart" ar han dar ocksa :)
 
Sot sketen mossa


Kommentarer
Mormor

Så fina moster Angelica. >3

Svar: Mycket fina :)
Fiskfjället

2013-03-06 @ 16:36:13
Sandra

OH MY GOOOOD! Får nog ta mig ner imorgon trots förkylning och huvudvärk. Kortet ekar tomt dock!

Svar: Men att titta kostar inget :) Sist vi var dar ekade hangarna tomma. Men idag var det valfyllt i alla storlekar och massa fina klanning och flickklader :)
Fiskfjället

2013-03-06 @ 20:52:20
URL: http://www.sandralindell.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

julgrisen

Alla mina analyser!

RSS 2.0