Antligen internet

Nu har vi antligen fatt ordentligt internet. Det tog sisadar 1 och en halv manad, men torsdes fick vi ett mejl att det inte behover komma en installator. Vi fick istallet ett paket pa posten sa vi sjalv kan installera. Hur drygt? Vi har vantat sa lang tid for ingenting.
Jag har inte haft tid att skriva i dagarna, vi har haft fullt upp. Sa jag skriver lite dag-for-dag istallet :)
 
Mamma och Bengt kom i onsdags kvall. Dem reste i manga timmar. Planet var forsenat 2 timmar fran Malmo och sen nar dem val landade i London sa fick dem ta sig fram med kollektivtrafiken. Tog sin lilla tid, men allt flot iallafall pa bra. Vi har hunnit med mycket dem dagarna dem varit har.
 
I torsdes holl vi oss ganska lokalt. Jag visade dem parken och King's Road. Vi gick sedan vidare till Harrod's och Brompton Road. Massvis med svindyra butiker. Vi lyckades fa oss en skymt av Harrod's i sin fulla prakt. Efter flera timmar pa aventyr tog vi bussen hem. Vi skaffade  oyster kort (typ jojokort) sa nu kan aven jag aka buss eller tunnelbana. Har inte blivit av att jag gjort det, men eftersom jag gar omkring mycket i London, sa ar det skont att kunna ha valmojligheten att kunna aka buss hem om jag skulle bli trott i tassarna.
 
I fredes akte vi och kollade pa vaktbytet pa Buckingham Palace. Det var massvis med folk dar, aven om det var ganska trist vader. Holl oss pa lite avstand da vi inte vill tranga in oss med lilleman och vagnen. Darefter forstatte vi till Westminster Abbey, Big Ben, Houses of Parliment, London Eye och Trafalgar Square. Man blir ganska trott i tassarna av att ga sa mycket. Pa kvallen at vi middag pa Garfunkel's. Vi ville bara stupa i sang, utom Elliott som tyckte att vi kunde vara uppe ett par timmar till. UNGE! :)
 
I lordes hjalpte mamma och Bengt oss att fatt ratt pa tvattmaskinen (som inte tvattat tvatten ordentligt), fixat lite och stadat undan. Jag och Elliott tog en timme pa locket. Vi behovde sova en stund. Dem senaste dagarna har han varit himla lurig att natta :( Tar emellanat upp till 2 timmar innan han somnar. Han ar trott, men kommer inte till tro. Hoppas att det gar over bara. Hela kvallen gar at till att natta honom.
Pa eftermiddagen akte vi till Hyde Park pa julmarknad. Winter wonderland som det hette. Guuuud vad folk. Det var inte sa himla kul, for det var sa mycket folk. For mycket folk for att man skulle kunna njuta och se sig omkring. Sa vi vara bara dar i en halvtimme. Vi bestamde oss for att ga till ett mycket fint hotell mittemot Hyde Park och drack afternoon tee. Nagot jag tycker man maste gora om man besoker London. Alltsa att ga till en fint hotell och njuta av atmosfaren och gott tee. Vi kopte med oss fish and chips fran Roberts favvis stalle. Till det drack vi nagot som heter Ginger beer. Typ ingefars lask. Konstiga smaker, men det var gott :)
 
I sondes hade vi bestamt sedan tidigare i veckan att vi skulle aka till Colmens Hatch (en liten liten by ca. en timmes bilresa fran London). Val dar sa finns Roberts favvis countryside pub som heter Hatch. Jattemysigt stalle med lagt i tak, hundar som satt i husses/mattes kna och  hastar parkerade utanfor (ja, sant man ser pa film haha). Innan vi at middag korde vi snabbt bort till Nalle Puhs sjumila skogen. Eller iallafall dar Christoper Robin bodde och skrev Nalle Puh. Det var nastan morkt nar vi kom dit sa vi var bara dar en liten stund. Efter var mysiga middag korde vi tillbaka till London.
Saklart hade varmepannan gatt sonder/kastat in handduken. Vi fick ringa efter akuthjalp, men dem kunde bara stanga av den pga. gasrisken. Vi fick vanta tills idag. Tur att har ar mildare an hemma. Vi overlevde natten med varmeljus. Fast det blev inte speciellt kallt har, snarare svalt. Men det drar riktigt kallt vid fonsterna. Har val forbrukat ett mindre paket varmeljus fran IKEA idag, skulle jag tro. Idag har vi mest stadat och rojt undan har. Det gar himla snabbt att stoka till en liten lagenhet. Det blev en promenad till King's Road, vi handlade lite middagsmat pa Waitrose. Det blir lax med hollandaissas. Smarrigt.
 
Imorgon ska vi aka till Oxford street, Regent street, Bond street och mingla omkring vid Piccadilly. Inte for att vi kanske direkt ska handla nagot, fast nagot kanske vi hittar anda hihi.
 
Fina Snubbis i Hyde Park
Mamma och Bengt utanfor Harrod's
Pa vag till Sloan Square
Vaktbyte vid Buckingham Palace
Statyen framfor Buckingham Palace
 
Big Ben
Snubbe dubbe <3
Towern of London
En nyfiken liten ekorre
 
Fler bilder kommer en annan dag, nu ar jag hungrig.
 
 


Kommentarer
moster

Tack för allt kul du skriver o alla bilder, roligt o följa er i London här från soffan i Landskrona

Svar: Tack :) Kul att du gillar det.
Fiskfjället

2012-12-10 @ 20:19:28


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

julgrisen

Alla mina analyser!

RSS 2.0