Bröllops smideri

Idag är det första offentliga dagen då jag började planera vårt stundande bröllop. Det kliar och stick i mina fingrar. Jag vill göra allt nu!!!!!! Provsmaka mat, prova bröllopsklänning, pynta, leta upp en bra fotograf, äta godis (ingår kanske inte i bröllopsvärlden, men jag är lite sugen på det) leta upp en kostym till Elliott och en klänning till Bella, göra kort, skriva listor, planera, köpa saker osv.
Jag blev medlem på bröllopstorget. Verkar vara en himla bra sida med mycket tips, råd och länkar. Jag vet på ett ungefär vad jag vill ha till mat, klänning och hur pynteriet ska se ut på mottagningen (vad heter det på svenska, där man håller bröllopsfesten?) säger man mottagning?
Hur som haver.
I London finns en butik där dem säljer en viss specifik designers klänningar. Så när jag är tillbaka i London ska jag bege mig dit och prova! :) Den kommer vara glammig, inte en vit tradtionell brudklänning, men mycket, mycket snygg.
Spännande va?!
 
Elliott somnade på ett ögonblick. När hände det sist? Så nu har jag hela kvällen på mig att bröllopssurfa. Och det gick förresten bra hos doktorn/BVC. Min lilleman väger 7800 gram och är 68 cm lång. Ingen jätte ökning, men han följer sin kurva fint. Dock ska vi få en remiss för hans utslag/eksem eftersom det inte blir bättre. Det blir inte sämre som tur är. Men det hålls i schack med kortison, och det är inte så bra i det långa loppet. Dem ska även göra allergitest, eftersom han reagerade så tydligt på en gröt i England. Så med det hoppas jag att vi får reda på vad som är fel.
 
Elliott blir ilsken när jag försökte hjälpa han att öppna julklapparna :)
 
 
 


Kommentarer
Millah

Hej :) Har tävlingar i bloggen, var jätte gärna med!

Överraskningspaket: http://millahoman.blogg.se/2013/january/vinn-overraskningspaket.html

Mössa: http://millahoman.blogg.se/2013/january/vinn-mossa.html

Pinopaket: http://millahoman.blogg.se/2013/january/vinn-pinopaket.html

Namnnappar: http://millahoman.blogg.se/2013/january/vinn-namnappar.html

Blombud till alla hjärtans dag: http://millahoman.blogg.se/2013/january/vinn-blombud-till-alla-dag.html

Valfri Tavla: http://millahoman.blogg.se/2013/january/vinn-valfri-tavla.html

Valfri fylla i bok: http://millahoman.blogg.se/2013/january/vinn-valfri-fylla-i-bok.html

ha det bra! kram // Millah

2013-01-29 @ 22:26:48
URL: http://millahoman.blogg.se
Netti, Mamma, Mormor

Åh vad härligt att bröllopsplanera =) Vart ska ni ha bröllopet? Sverige eller England? Ska bli kul (ännu kuligare) att följa din blogg vad som händer framöver med bröllopet. Ja osså med lillegoemannen förstås ;)

Svar: I Sverige. Vi har inte bestamt kyrka annu, men det maste vi gora i rappet. Jag vill garna i Saxtorp eller Sirekopinge. Far visa Robert hur dem ser ut nasta gang han ar hemma. :)
Fiskfjället

2013-01-30 @ 21:03:10


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

julgrisen

Alla mina analyser!

RSS 2.0