Lagenhets koll

Vi behover ju som sagt skaffa oss en storre lya med tiden. An sa lange funkar en "tva" rumslagenhet ok. (Vi har ett sovrum och kok/tvrum i samma rum) Men om ett ar eller sa behover lilleman ett eget rum. Eller rattare sagt vi behover ett eget rum. Elliott vill nog sova med oss resten av sitt barnliv. Men det vill inte vi :)
Vi har en valdigt, valdigt dyr hyra for det lilla vi har. Stockholmspriser som ni hort talas om, slang dem i vaggen. Vi betalar 1350 £ i manaden = 14.000 pix. Hur stor den ar i kvadratmeter vet jag inte. Men det ar ingen stor lagenhet vill jag lova er. Hemma i Sverige hade vi kunnat bo i ett palats for dem pengarna.
Och dem lagenheterna jag hittar pa natet ligger runt 350-400 £ i VECKAN. For en tva sovrumslagenhet (en 3:a). Vem fan har rad med det? Vi vill inte garna flytta till east london om man sager sa. Vi vill bo i det omradet vi bor i nu. Men med ett rum till skjuter priset genast i hojden :( Att kopa en lagenhet kan i det flesta fall bli billigare i manaden. Men att fa ett lan pa 3-4 miljoner ar kanske inte det lattaste... Och aven detta ar for en 2 bedrooms aprt. Vi far forsatta och kolla runt, vi ska ju inte flytta forran om ett mycket bra tag. Sa far vi se vart detta vansinnet slutar...


Kommentarer
Netti, Mamma, Mormor

Usch fy så dyrt!!! Men kan ni inte bli in Sweden.. Låter mycket billigare att leva här =))

Svar: Det ar dyrt som attan :( Robert jobbar har i London och vi vill ju vara tillsammans :) Mat och klader m.m ar billigare har, sa det vager upp lite, lite, lite haha.
Fiskfjället

2013-01-07 @ 18:17:12
Bodil

När Linus var liten o vi inte hade eget rum till han, så bar vi ut han i hallen varje kväll när vi skulle lägga oss, så på dagen hade han vårt rum o på natten åkte han ut o han brydde sig absolut inte. Kan ju va ett alternativ, iallafall ett väldig billigt alternativ. Ha det gott

Svar: Vi har inte nagon stor hall att stalla han i :( Och det drar ganska kallt vid dorren, ska fixa det med nagot skydd Bengt skaffat. Hade vi haft lite storre hade vi nog kunant, det far duga att han sover i vart rum tills vi hittar nagot storre. Kanske vi har tur och hittar nagot i samma prisklass :)
Fiskfjället

2013-01-08 @ 07:53:42


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

julgrisen

Alla mina analyser!

RSS 2.0