Sköna maj

Vi njuter av solskenet och värmen ute i Saxtorp. Mamma och Bengt är i Polen, närmare bestämt Warsawa och weekendar sig. Somliga har det bra. Men det har vi här på trädäcket också.
Idag har vi grillat korv och solat. Doppade tårna i den iskalla poolen. Det får nog vänta ett par veckor till.
Elliott badade i sin pool för första gången idag. Gissa om det var kul? Dock är där hål i poolen så vi fyllde den bara lite grann. Så vi får nog köpa en ny imorgon. Annars blir det liv i luckan.
 
Om 5 dagar blir Elliott 10 månader. Alltså vad händer med tiden?! Ni som går i barntankar, pass opp! Tiden går alldeles för fort. Dem första månaderna var så jobbiga med omställning, halvkolik och läkande av mammakroppen. Men efter det har tiden gått alldeles för fort. Mollo är på gående fot snart.
 
Vi var hos tandläkaren för första gången idag, blev lite fördröjt pga. influensa och långa köer hos tandläkaren. Men idag var det dags. Elliott hade 2 begynnande tänder att visa upp! Han höll låda och tyckte att han var coolast i världen för att fick sin allra första tandborste. Vi föräldrar fick beröm för vår inställning till matvanor och socker.
Tydligen har hål i småbarns tänder (1-2 åringar) ökat lavinartat. Hur tokigt som helst att ge en 1 åring godis och cola. Eller annan mat med socker i typ risifrutti eller kanelbullar etc. Någon gång är det väl ok. Men inte varje dag.
Men det är bara min åsikt. Vad tycker ni?
 
Min lilla badboll
Lek med ett stycke gardin
 
Mormor hade köpt leksaker till sandlådan.
Finaste, finaste Elliott
Yeeeah pappa!
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

julgrisen

Alla mina analyser!

RSS 2.0